Annonser

Nyheter

Flatjord Bedriftutvikling har inngått en forhandleravtale med Resop AS.

Erfaring fra mange års systemarbeid i en rekke bedrift har vist at valg av plattform er kritisk. Over tid har jeg brukt Resop.no hos kunder med stort hell. Programmet er lett å få opp og gå. Menyene er ganske intuitive. Mange funksjoner visualiseres på en utmerket måte. Særlig prosess- modelleringen er gunstig. Her vil en kunne risiko vurdere alle prosesser.  Det smarte er at fra prosessbildet kan en nå alle nødvendige data, som prosedyrer og avvik.

Ser frem til å få anledning til å være med å videreutvikle Resop og å få brukt det hos stadig flere kunder

For en demonstrasjon, ta kontakt med Dag Ove Flatjord på telefon 90979272

Annonser

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: